Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2015 22:12

Erdoğan şehit aileleriyle telefonla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen asker ve polislerin aileleriyle bir dizi telefon görüşmesi yaptı.

Erdoğan şehit aileleriyle telefonla görüştü
erdoğan, şehit,

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına ise sabır ve metanet diledi. 28 Temmuz'da Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın babası Salim Sarpkaya, 30 Temmuz' da Şırnak'ın Görmeç İlçesi'nde şehit edilen Piyade Onbaşı Hamza Yıldırım'ın babası Haşim Yıldırım, 30 Temmuz'da Şırnak'ın Görmeç İlçesi'nde şehit edilen Piyade Er Ömer Kağan Kandemir'in babası Ergun Kandemir, 31 Temmuz'da Adana'nın Pozantı İlçesi'nde şehit edilen Polis Memuru İsa İpek'in eşi Pınar İpek, 31 Temmuz'da Adana'nın Pozantı İlçesi'nde şehit edilen Polis Memuru Serdar Kazar'ın babası Adem Kazar, 30 Temmuz'da Şırnak'ın Görmeç İlçesi'nde şehit edilen Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin babası Hasan Tanrıverdi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün telefonda konuştuğu belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailelerle yaptığı telefon görüşmelerinde, ülke güvenliği ve halkın huzuru için vatani görevini ifa ettiği sırada şehit düşen asker ve polislere Allah'tan rahmet dilediği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...