Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ağustos 2016 19:45

Ergun Babahan hakkında gözaltı kararı

Artvin'de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu konvoya yönelik gerçekleşen silahlı saldırı sonrası attığı tweet nedeniyle gazeteci Babahan hakkında gözaltı kararı aldı.

Ergun Babahan hakkında gözaltı kararı
ergun babahan, gözaltı, karar,

Artvin'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu konvoya yönelik gerçekleşen silahlı saldırı sonrası attığı tweet nedeniyle gazeteci Ergun Babahan hakkında gözaltı kararı alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu savcılarından Umut Tepe, Twitter'daki adresinden bugün yaptığı paylaşımla gündeme gelen gazeteci Babahan hakkında, "suçu ve suçluyu övmek" suçundan soruşturma başlattı. Savcı Tepe, soruşturma kapsamında, "Faşizme destek veren herkes bedelini ödeyecektir. Buna Kılıçdaroğlu da dahil. Bu henüz başlangıç..." tweeti atan Babahan hakkında gözaltı kararı aldı.

Bu karar, Babahan'ın gözaltına alınması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...