Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ekim 2017 14:28

Eroğlu: Dünyada pek çok ülke nüfusundan daha fazla üye sayısına sahibiz

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'nin dünyada pek çok ülke nüfusundan daha fazla üye sayısına sahip olduğunu belirterek, "AK Parti milletin kurduğu bir partidir." dedi.

Eroğlu: Dünyada pek çok ülke  nüfusundan daha fazla üye sayısına sahibiz
veysel eroğlu,,gündem,

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir düğün salonunda  yapılan, AK Parti Sandıklı İlçe Kongresi'nde, AK Parti'nin dünyanın en büyük  siyasi organizasyonu olduğunu söyledi.

Partinin üye sayısının 11 milyonu aştığını anımsatan Eroğlu, "Dünyada  pek çok ülke nüfusundan daha fazla üye sayısına sahibiz. AK Parti, milletin  kurduğu bir partidir. Milletin bağrından çıkmış, milletin değerlerine saygılı ve  hizmetkarı bir partidir." diye konuştu.

AK Parti'nin büyük hizmetler yapmaya devam edeceğini dile getiren  Eroğlu, şöyle konuştu: "Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde, Türkiye  bütün dünyada itibar kazanan bir ülke haline geldi. Artık Türkiye, gündem  belirliyor. Dünya liderliği konusunda iddia sahibi. 2023'te dünyada 10 büyük  ekonomi arasına girmeyi hedef koymuş. Öte yandan 2019 yılı, tarihimizde bir dönüm  noktasıdır. Çünkü sistem değişiyor. Cumhurbaşkanımız, milletin bekasını düşünerek  sistemi değiştirdi. Eskiden çok daha kolaydı, yüzde 33-35'le iktidar olunuyordu.  Ama şimdi olunamayacak. Koalisyonlar ve 45 günlük bakanlıklar dönemi kapandı.  Şimdi Cumhurbaşkanlığı sistemi var."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...