Tgrt Haber
27 Mart 2015 17:14

Eşeği gelin gibi süsledi, kendine oy istedi

Mersin'in Silifke İlçesi'nde bağımsız milletvekili adayı olan 63 yaşındaki Kerim Kelek, eşeğini gelin gibi süsleyerek oy istedi.

Eşeği gelin gibi süsledi, kendine oy istedi
eşek,

4 çocuk babası Kerim Kelek, seçim çalışmalarına süslediği eşeği ile çıkarak bir ilke imza attı. Başında kasketi, ayağında sarı çizmesiyle vatandaştan oy isteyen milletvekili adayına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Esnafa ve halka hitap ettiği sırada da Kelek, bir vatandaş tarafından konfeti yağmuruna tutuldu.

"HODRİ MEYDAN"

Gençlerin sorunlarını çözmek için yola çıktığını belirten Kelek, seçildiği takdirde çok güzel işlere imza atacağını kaydederek, "Gençlere istihdam sağlamak üzere 24 dönüm arazimi meyve suyu fabrikası gibi bir işletmeye vermek istiyorum. Beni 7 Haziran'da Meclise gönderin, sizin bütün sorunlarınızı çözmek için çalışacağım. Hodri meydan" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...