Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Eylül 2018 05:41

Eşini yaralayan şahıs intihar girişiminde bulundu

Küçükçekmece’de boşanma aşamasındaki eşini tabancayla yaralayan kişi, ardından tabanca ile kendini başından vurarak intihar girişiminde bulundu. Sokak ortasında gerçekleşen olayda mahalleli büyük korku yaşarken karı koca hastaneye kaldırıldı.

Eşini yaralayan şahıs intihar girişiminde bulundu
intihar girişimi,,küçükçekmece,

Olay, saat 22:00 sıralarında Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi Korucu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre boşanma aşamasında olduğu Ayhan Ş.(43), eşi Birsen Ş. (37), iddialara göre yeğenin evinin önünde tartışmaya başladı. İkili arasındaki sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Ayhan Ş., yanında getirdiği tabancı ile eşi Birsen Ş.,’yi vurduktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Sokak üzerinde bir süre giden Ayhan Ş., elindeki tabanca ile intihar girişiminde bulundu. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrası yaralanan Ayhan Ş., ile Birsen Ş., hastaneye kaldırıldı. 

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Ayhan Ş., ile Birsen Ş.,’nin sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. 

Mahalle sakinleri panik oldu 
Olayı sonradan gördüğünü söyleyen mahalle sakini Mert Koymat, “Evde oturuyordum. Saat 22 sularıydı. Silah sesi geldi. Adam intihar etmiş. Cinnet geçirerek kendi hayatına son vermek istemiş. Ben silah sesini duydum. Olay yerinin sokağında oturuyorum. Olayı görmedim ama sesini duydum. Bir korku oldu. Zaten hemen cama çıktık. Olay anını görmedim ama olduktan sonra gördüm “ dedi.
Silah sesinin duyulmasının ardından mahalle sakinlerinin panik olduğunu ifade eden Oktay Kara, “ Ben orada beklerken baktım oradan geliyor. Birden sıkınca dedik havaya sıkıyor ama kendine sıkmış. O sırada da zaten millet panik olup camlara çıktı. Sonra ambulans çağırdılar. Polisler gelince kaldırıp götürdüler. Kanlar içindeydi. Zaten ne olduysa 5 dakika içinde oldu“ dedi.  Alper Suat Tutaşı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...