Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2015 10:47

Eskişehir'de 400 bin TL’lik esrar ele geçirildi

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesinde alınan bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, yapmış oldukları çalışmalar sonucunda piyasa değeri 400 bin TL olan 98 kilo 250 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Eskişehir'de 400 bin TL’lik esrar ele geçirildi
eskişehir, esrar

Edinilen bilgilere göre jandarma ekipleri, bir araçta uyuşturucu maddesi olduğuna dair ihbar aldı. İhbarı değerlendiren ekipler Gürleyik Mahallesi'nde F.B. (29) isimli şahsın kullandığı aracı durdurarak arama çalışmalarına başladı. Araç içerisinde 2 kilogram esrar maddesi ele geçiren ekipler, İkizdere Mahallesi'nde şahsa ait 2 farklı yerde daha arama çalışmalarına başladı. Narkotik köpeği 'Çıtır'ın da katıldığı operasyonda 2 farklı yerde toplam 96 kilo 250 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Öte yandan, jandarma ekipleri araç sürücüsü F.B. ve beraberinde araçta bulunan E.Ö. (34) ile S.T.’nin (32) ifadesini aldıktan sonra gözaltına alırken, ele geçirilen esrarın piyasa değerinin ise 400 bin TL olduğu öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...