Tgrt Haber
27 May 2015 03:42

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın

Eskişehir'de Organize Sanayi Bölgesi'ndeki cam fabrikasının ambar kısmında çıkan yangına müdahale eden 4 kişi dumandan etkilendi.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın
eskişehir, yangın,

 AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi 15. Cadde'de faaliyet gösteren cam fabrikasının ambar bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Yangına müdahale etmek isterken dumandan etkilenen 4 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.Yangının kontrol altına alınması amacıyla Eskişehir'in yanı sıra Bilecik, Kütahya ve Afyonkarahisar'dan itfaiye ekipleri talep edildi.Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın nedeniyle fabrikanın çevresindeki caddeler trafiğe kapatıldı.Yangına, çevredeki fabrikaların itfaiye ekipleri ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne ait bir TOMA da müdahale ediyor.Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın nedeniyle ambarda yer yer çökmelerin yanı sıra küçük patlamalar meydana geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...