Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Mart 2015 16:58

Evlilik hayalleri 20 yıl sonra gerçekleşti

Menteşe’nin Kozağaç Mahallesinde yaşayan 52 yaşındaki İzzet Uzunmeşe ile 43 yaşındaki Fatma Uzunmeşe, 20 yıl sonra nikâh masasına oturdular.

Evlilik hayalleri 20 yıl sonra gerçekleşti
evlilik hayali, Fatma Uzunmeşe, İzzet Uzunmeşe

Çiftin nikahını kıyan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kozağaç mahallemizdeki İzzet Ağabeyimiz ile Fatma Ablamız ekonomik sıkıntılar nedeniyle bir türlü resmi nikah kıyamamışlar. 20 yıldır imam nikâhı ile yaşayan çiftimizin bu süreçte 2 tane de çocukları olmuş. Belediyemiz personelleri Sağlıklı Toplum Sosyal Belediye Projesi kapsamında bu ailemizle tanışmış. Arkadaşlarımız konuyu bana aktarınca çiftimizin 20 yıllık hayalini gerçekleştirmek istedik. Bu anlamda nikâh işlemleri yapılan çiftimizin resmi nikahını da yaptık. Hayırlı olsun. ” dedi.
Menteşe Belediyesi Meclis Üyesi Nail Kızıl ve Sosyal Proje Sorumlusu Özlem Dinçer’in nikah şahitliğini yaptığı nikah Başkan Gümüş’ün makamında kıyıldı. Nikah töreninde iki evlat sahibi çift resmi olarak evli olmanın mutluluğunu yaşadılar.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...