Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Temmuz 2016 08:37

FETÖ'nün kamuflajlı emniyet müdürü canına kıydı

Vatan Caddesi'nde bir tank içinde askeri kamuflajlı olarak yakalanan ve cezaevine gönderilen Mithat Aynacı'nın canına kıydığı öğrenildi.

FETÖ'nün kamuflajlı emniyet müdürü canına kıydı
fetö, emniyet müdürü,

İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı, Vatan Caddesi'ne gelen bir tank içerisinde sivil polis ekipleri tarafından üzerinde asker üniformasıyla yakalanarak gözaltına alındı. Mithat Aynacı'nın, İstanbul Emniyet Müdürlüğünü detaylı olarak bildiği iddiasıyla ele geçirmek isteyen askerler arasında bulunduğu öne sürüldü. İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı'nın canına kıydığı öğrenildi.

MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü ele geçirmek isteyen askerlere yardımcı olduğu öne sürülen Aynacı, Gezi olayları sırasında güvenlik şube müdürüydü. Aynacı, 1 Kasım 2014'te FETÖ/PDY mensubu olduğu öne sürülerek meslekten ihraç edilmiş, açtığı dava sonucunda mesleğe geri dönmüş ancak kendisine yeni görev verilmemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...