Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2017 07:23

FETÖ'den hafıza silen panik butonu!

F16’larla Meclis’i bombalayan hainler, adı duyulmamış uygulamalar, panik butonuyla hafızayı silen programlar kullanıyormuş. Gülen, militanlarını oyun görünümlü şifreli CD’lerle uyutmuş.

FETÖ'den hafıza silen panik butonu!
fetö, darbe, akın öztürk

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün Hava Kuvvetleri mahrem yapılanmayla ilgili 157 kişi hakkında iddianame hazırladı. İlginç satırların yer aldığı iddianameye göre FETÖ, Akıncı Hava Üssü’ndeki 143. Filo’ya özel ilgi gösteriyordu. Çünkü burası F16 pilotu yetiştirilen tek eğitim filosuydu. Bu yüzden son yıllarda F16 pilotu olan subayların neredeyse tamamının örgüt üyesi olduğu tespit edildi. 15 Temmuz gecesi de bu pilotların çok büyük bir kısmı kullanıldı.

PROGRAMLARA BAK!

FETÖ, komutanlıkları kendi içerisinde bölgelere ayırdı. Her komutanlığın bir müdürü vardı. Müdürün altında müdür yardımcısı, öğretmenler ve öğrenci (subaylar) bulunuyordu. Bunlar başka örgüt mensupları adına kiralanmış evlerde toplantı yapıyordu. Son dönemde müdürler tablet üzerinden iletişim kurmaya başladı. Müdürlerin kullandıkları telefon ve tabletlerde “Panik Buton” adında bir uygulama kurulmuştu. Bu butona basıldığında cihazın tüm hafızası geri getirilemeyecek şekilde siliniyordu. Müdürler bir dönem şifreleme yapmadan çok rahatça konuşma yapabildikleri “shu” adlı programı da kullandı. Alt kadrodaki elemanlar ise ByLock, tango, kakao talk, eagle, tik tok, Skype, ovo gibi sosyal medya mesajlaşma programlarını kurmuştu.

FİZİK ÖĞRETMENİNE BAĞLILAR

Meclis’i bombalayan pilotlardan Yarbay Hasan Hüsnü Balıkçı da mahrem yapılanma içindeydi. Fizik öğretmeni olan FETÖ müdürü Murat Kara, Balıkçı ile bizzat ilgilendi. Toplantılara gelen öğrencilere “oyun CD’si” görünümünde olan CD’ler dağıtıldı. CD’lerin içinde Fetullah Gülen’e ait videolar ve bazı bilgiler bulunuyordu. Ancak bunu yakalamak neredeyse imkansızdı. Çünkü CD’ler şifrelenmişti ve bunu özel bir ekip yapmıştı. 

64 HANELİ ŞİFRE

Bilgisayara takıp bakıldığında CD içerisinde oyun programının görülüyor, açıldığında ise kullanıcının karşısına oyun çıkıyordu. Ancak belli bir süre sonra ekranda şifre beliriyordu. Sistem, bu şifreyi girdikten sonra başka bir sayfaya geçiyor, kullanıcıdan 64 haneli farklı bir şifre isteniyordu. 
Toplantıya katılan sorumlu düzeydeki kişilerde “kırmızı” ve “mavi” kodlu iki ayrı SD kart ile üçüncü bir kart verilmişti. Laptoplarda harddisk  bulunmuyor, sistemin açılması içen abilerin yanlarında taşıdığı üçüncü kart gerekiyordu.

BÜYÜK PATRON AKIN ÖZTÜRK

İddianamede örgütün mahrem imamı olan itirafçı öğretmen Ufuk Işık’ın Akın Öztürk ile ilgili ifadesi dikkat çekti. Işık şunları söyledi: Bir toplantıda Kemal Alkan kendisinin 
ilgilendiği bir subay hanımına Fetullah Gülen’in saat gönderdiğini anlattı. Bu subay eşi de aynı saati ‘Büyük Patron’un eşinde de gördüğünü söyledi. Herkes gülümsedi. 
‘Büyük Patron’ denilen kişinin Akın Öztürk olduğunu tahmin ediyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...