Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Eylül 2016 09:21

Fırat Kalkanı Harekatı 37’nci gününde sürüyor

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 37’nci gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğini alan Özgür Suriye Ordusu'nun, Suriye’nin Çobanbey kasabası (RAİ) bölgesi ile Azez ilçesi kırsalındaki ilerleyişi sürerken, Özgür Suriye Ordusu ile DEAŞ arasında çatışmalar devam ediyor.

Fırat Kalkanı Harekatı 37’nci gününde sürüyor
Fırat Kalkanı Harekatı

Sabahın erken saatlerinden itibaren Türk Silahlı Kuvvetleri, sınırda konuşlu bulunan fırtına obüs topları ve ateş destek vasıtalarıyla DAEŞ hedeflerini vurmayı sürdürüyor. Azez-Rai arasında muhalif unsurlardan oluşan beş Özel Görev Kuvvet Grubu’nun güney istikametine ilerleyişi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğiyle sürüyor. Çatışmaların sürdüğü RAİ ve Azez kırsalına sınırın sıfır noktasında konuşlu bulunan fırtına obüsleri ve ateş vasıtalarıyla sabah erken saatlerden itibaren bombalama başladı. Özgür Suriye Ordusu’nun Suriye içlerinde ilerleyişi sürüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...