Tgrt Haber
21 Ocak 2017 22:28

Flaş Çakır açıklaması: Hakemliği bitmiştir

Galatasaray'da Levent Nazifoğlu, Karabük'te 2-1 yenildikleri maçın ardından tartışmalı penaltı kararı veren hakem Cüneyt Çakır'a sert tepki gösterdi.

Flaş Çakır açıklaması: Hakemliği bitmiştir
cüneyt çakır, hakem,

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, 2-1'lik Karabükspor yenilgisi sonrası maçın hakime Cüneyt Çakır'ı sert sözlerle eleştirdi.

Nazifoğlu, Cüneyt Çakır'a Türkiye'de hiçbir oyuncu ve yöneticinin güvenmediğini söylerken, "Bir devin çöküşü. Amip gibi kendi kendini yiyip bitiriyor. Türkiye'de hakemlik şansı kalmamıştır" dedi.

Nazifoğlu, ''Cüneyt Hoca'ya artık Türkiye'de hiçbir takımın oyuncu ve yöneticisi güvenmiyor. Türkiye'de hakemlik yapma şansı kalmamıştır. İşin çok garibi, tribündekiler böyle bir hata yapmasını bekliyordu. Bir devin çöküşü. Kendi kendini amip gibi yiyip bitiriyor. 5 bin kişilik Karabük taraftarının baskısını kaldıramadı." dedi. ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...