Tgrt Haber
11 Şubat 2016 15:54

Gaziantep’te kuş cinayeti, 1 ölü

Gaziantep’te kuşların çalındığı iddiasıyla çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Gaziantep’te kuş cinayeti, 1 ölü
kuş cinayeti

Edinilen bilgiye göre, Nizip ilçesi, Mağarcık Mahallesinde yaşanan olayda Bahattin Korkmaz ve Y.K. arasında daha önceden meydana gelen bir kuş hırsızlığı meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda bıçakların çekilmesiyle Bahattin Korkmaz isimli genç kalbinden aldığı bıçak darbesiyle yere yığıldı. Gece yarısı saat 01:00 sıralarında gerçekleşen olay sırasında tarafların yanında bulunan İ.B. ,İ.Ö. ,Y.A. ,İ.B. ve Ö.Y. tarafından Nizip Devlet Hastanesi’ne getirilip bırakılan Bahattin Korkmaz isimli genç acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay sonrası Bahattin Korkmaz’ın katil zanlısı olduğu iddia edilen Y.K ile birlikte olay sırasında yanlarında bulunan ve zanlının arkadaşları oldukları öğrenilen İ.B. ,İ.Ö. ,Y.A. ,İ.B. ve Ö.Y. isimli toplam 6 şahıs, Nizip İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...