Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 May 2017 09:49

Genelkurmay çatı davasında hainler salona böyle getirildi

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlere ilişkin aralarında sözde Yurtta Sulh Konseyi üyelerinin de bulunduğu 221 sanığın yargılanacağı Sincan Cezaevi Kampüsünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Hainler salona yürüyerek getirildi.

Genelkurmay çatı davasında hainler salona böyle getirildi
darbe,fetö,dava,

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince görülecek dava başlıyor. Aralarında sözde Yurtta Sulh Konseyi üyeleri Akın Öztürk, Mehmet Partigöç ve Mehmet Dişli'nin de bulunduğu 221 sanığın yargılanacağı Sincan Cezaevi Kampüsünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cezaevine çıkan yollarda güvenlik noktaları oluşturulurken, araçların cezaevine geçişlerine izin verilmiyor. Cezaevi bölgesi de dronelerle havadan sürekli takip altında tutuluyor. Davayı takip etmek isteyenler, araçlarını otoparka bırakmalarının ardından servis araçlarıyla bırakılıyor. Duruşma salonun etrafına polis ve jandarma ekipleri konuşlandırılırken, binanın çatısına keskin nişancılar yerleştirildi. Çevik kuvvet ekipleri, TOMA'lar ve bomba arama köpekleri de duruşma salonunun etrafında hazır bekletiliyor.

SALONA İLK "YURTTA SULH KONSEYİ" ALINACAK

Oluşturulacak güvenlik koridorundan duruşma salonuna önce Akın Öztürk, Mehmet Partigöç ve Mehmet Dişli gibi isimlerin bulunduğu sözde Yurtta Sulh Konseyi üyeleri alındı

AKIN ÖZTÜRK'E İDAM İPİ

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı alandan geçirilerek mahkeme salonuna götürülen darbeci teröristlere idam ipi atıldı.

Genelkurmay çatı davasında hainler salona böyle getirildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...