Tgrt Haber
31 Temmuz 2015 16:47

Genelkurmay'dan 'roketatarlı saldırı' açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü PKK tarafından Van İl Jandarma Komutanlığı'na roketatarlı saldırıda bulunulduğunu bildirdi. Roket mermisinin tel örgü dışında patladığı saldırıda herhangi bir zayiat meydana gelmediği belirtildi.

Genelkurmay'dan 'roketatarlı saldırı' açıklaması
Genelkurmay Başkanlığı, roketatarlı saldırı

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, dün gece saat 00.30'da bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Van İl Jandarma Komutanlığı'na roketatarla silahlı saldırıda bulunuldu. Söz konusu roket mermisinin tel örgü dışında patladığı saldırıda herhangi bir zayiat meydana gelmediği bildirildi. Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.
PKK PETROL KUYUSUNU ATEŞE VERDİ
Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Akdere Mahallesi'nde bulunan bir firmaya ait petrol kuyusu istasyonunda çalışan 4 görevli elleri ve gözleri bağlandıktan sonra ateşe verildi. Görevlilerin kaldığı kulübe ise yakıldı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla ilgili Silvan Cumhuriyet Savcılığı adli tahkikat başlatıldı. Şırnak'ın Silopi ilçesinde ise bölücü terör örgütü mensubu 7 teröristin Habur Sınır Kapısı Emniyet Amirliği'ne silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu bildirildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...