Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Kasım 2017 15:59

Gri listedeki terörist böyle yakalandı!

Mardin kırsalında dün yapılan operasyonda ele geçirilen sözde Mardin elebaşılarından Musa kod adlı Koçali Bala'nın fotoğrafları sosyal medyada yayınlandı.

Gri listedeki terörist böyle yakalandı!
terörist,,yakalanma,

İçişleri Bakanlığı, son bir haftada yurt içinde terörden arananlar listesi gri kategoride bulunan Musa (K) Koçali Bala isimli teröristin yaralı olarak ele geçirildiğini açıkladı. İçişleri Bakanlığından terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlara ilişkin açıklama yapıldı.  Son bir haftada yurt içinde terörden arananlar listesi gri kategoride bulunan Musa (K) Koçali Bala isimli terörist yaralı olarak ele geçirildi. Terör örgütünün kış hazırlıklarının boşa çıkarılması amacıyla, 23 Eylül-12 Kasım 2017 tarihleri arasında 12 ilde yapılan operasyonlarda 146 sığınak, 12 mağara, 3 depo tespit edildi. Bu sığınak/mağara ve depolarda. 9 ton un, 7,5 ton kuru bakliyat, 4 ton toz şeker, 1,5 ton sıvı ve katı yağ, 1 ton çay, 500 kilogram peynir, 500 kilogram zeytin-helva-reçel, 500 kilogram salça, 250 kilogram patates-soğan, 10 takım kar elbisesi, 67 takım kıyafet, 20 uyku tulumu, bin 630 metre kumaş, 77 halı, çok miktarda ilaç ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...