Tgrt Haber
21 Ocak 2018 13:48

'Gücümüzü sınayanlar hüsrana uğrayacaklar'

"Zeytin Dalı" harekâtıyla ilgili ekonomi kurmaylarından Türk ordusuna çeşitli açıklamalar geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye Cumhuriyeti, kendine yönelen her türlü tehdidi ortadan kaldırma irade ve gücüne sahiptir" derken, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ise "Devletimiz; nereden gelirse gelsin, milli güvenliğimize ve toprak bütünlüğümüze kast eden düşmanlara karşı mücadelede kararlıdır" şeklinde açıklamada bulundu. İşte Zeytin Dalı harekatıyla ilgili hükümetin ekonomi kurmaylarından gelen açıklamalar...

'Gücümüzü sınayanlar hüsrana uğrayacaklar'
gündem,afrin,zeytindalı

konomi kurmayları Zeytin Dalı harekatına ilişkin gerek medyaya gerekse sosyal medya üzerinden çeşitli açıklamalar yaptı. İşte bakanların Zeytin Dalı harekatı açıklamaları:

BAŞBAKAN YARDIMCISI MEHMET ŞİMŞEK:
#ZeytinDaliHarekati inşallah terör tehdidini bertaraf edecek, #Kürt, #Arap ve tüm Suriyelileri terör örgütünün zulmünden kurtaracaktır. Ayrıca daha demokratik, özgürlükçü ve müreffeh #Suriye için katkıda bulunacak. Allah yar ve yardımcımız olsun, şanlı ordumuzu muzaffer kılsın.

'Gücümüzü sınayanlar hüsrana uğrayacaklar'

BAŞBAKAN YARDIMCISI FİKRİ IŞIK

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye muktedirdir. Allah tarihi şan, şeref ve zaferlerle dolu Ordumuzu mansur ve muzaffer eylesin.

'Gücümüzü sınayanlar hüsrana uğrayacaklar'

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BERAT ALBAYRAK:

Türkiye Cumhuriyeti, kendine yönelen her türlü tehdidi ortadan kaldırma irade ve gücüne sahiptir. Gücümüzü ve kararlılığımızı sınayanlar, hüsrana uğrayacaktır. Allah, kahraman Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun.

'Gücümüzü sınayanlar hüsrana uğrayacaklar'

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ

Ordumuzun #AfrinOperasyonu başladı. Allah Türkiye’nin ve milletimizin selameti için Suriye’de bulunan kardeşlerimizi, #mehmetçiklerimizi korusun ve ordumuzu muzaffer kılsın.

'Gücümüzü sınayanlar hüsrana uğrayacaklar'

MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL

Zaferleriyle tarihe her zaman damgasını vurmuş olan Kahraman Ordumuz, Türkiye Cumhuriyetine karşı tehdit oluşturan terör örgütlerine karşı Afrin’de “Zeytin Dalı” operasyonunu başlattı. Kahraman askerlerimize bu operasyonda Rabbim muzafferiyet nasip etsin.

'Gücümüzü sınayanlar hüsrana uğrayacaklar'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...