Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2016 15:41

Gül, AK Parti’deki ‘kurultay’ tartışmalarına sessiz kaldı

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye’nin gündemine oturan AK Parti’deki olağanüstü kongre kararıyla ilgili yöneltilen sorulara sessiz kaldı.

Gül, AK Parti’deki ‘kurultay’ tartışmalarına sessiz kaldı
Abdullah Gül, ak parti,

Eski Cumhurbaşkanı Gül, bu haftaki Cuma namazını Ayazağa’daki Evyap Camisi’nde kıldı. Polis, Gül’ün namaz kılacağı cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, namaz kılacak vatandaşlar camiye girişte üstleri arandıktan sonra içeri alındı. Namazın ardından gazeteciler cami çıkışında 11’in Cumhurbaşkanına gündeme ilişkin bazı sorular yöneltti. İHA muhabirinin, “AK Parti’nin olağanüstü kongreye gitme kararını nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki sorularını yanıtsız bırakan Gül, vatandaşlar ile selamlaşmanın ardından onlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra camiden ayrıldı. Abdullah Gül, vatandaşlar tarafından alkışlarla uğurlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...