Tgrt Haber
25 Ağustos 2018 14:42

TIR şoförü onu görünce trafiği kesti...

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir TIR sürücüsü, karayolunda otomobilin çarptığı yaralı köpeği korumak için aracını orta şeride park etti.

TIR şoförü onu görünce trafiği kesti...
kocaeli,,tır ,

D-100 Karayolu'nun Derince tünel mevkisi güney şeridinde yolun  karşısına geçmek isteyen köpeğe, bir otomobil çarptı. Otomobil sürücüsünün durmayarak yoluna devam etmesi üzerine, arkasında  ilerleyen tırın sürücüsü, diğer araçların yaralı köpeği ezmesini engellemek için  aracını yolun orta şeridine park etti.

Kaza yeri yakınındaki bir veteriner kliniğinden yardım isteyen sürücü,  ekipler müdahalesini tamamlayana kadar başka bir kazaya sebebiyet vermemek için  hızlı gelen sürücüleri ikaz etti. Bu sırada ekipler, kalp masajı uygulayarak, iç kanamayı önleyici ilaç  enjekte ettikleri köpeği battaniyeye sararak kliniğe taşıdı. Yaralı köpek, klinikte yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Köpeğe ilk müdahaleyi yapan kliniğin sağlık teknikeri Erhan Durak, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, öncelikle kalp atımına baktığı yaralı köpeğe kalp  masajı uyguladığını ifade etti.

Durak, sokak köpeklerinde bölgeyi tanıma, yeri, yurdu, trafiğin  akışını, insanları öğrenme yetisi olduğunu, çeşitli nedenlerden dolayı alışık  olduğu bölgesinden alınan köpeklerin başka bölgelere salınmasının bu tür kazaları  artırdığını öne sürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...