Tgrt Haber
19 Mart 2018 18:09

Haddini aştı: BAE'li bakan yine Türkiye'yi hedef aldı!

BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed al Nahyan, Mısır temasları sırasında yine Türkiye'ye dil uzattı. Geçtiğimiz günlerde Medine-i Münevvere Müdafii Fahrettin Paşa'yı hırsızlıkla suçlayan al Nahyan, şimdi de Türkiye'yi İsrail'e benzetti.

Haddini aştı: BAE'li bakan yine Türkiye'yi hedef aldı!
bae,

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed al Nahyan, Türkiye'yi hedef alan açıklamalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Fahreddin Paşa'yı Araplardan para ve değerli yazmalar çalmakla suçlayan al Nahyan, bu defa da Türkiye'nin bölge ülkeler için tehdit unsuru olduğunu söyledi.

Resmi temaslar için Mısır'a giden BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed al Nahyan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Sukri ile bir araya geldi. Görüşmenin arından kameraların karşısına geçen Al Nahyan, Türkiye hakkında olumsuz sözlere imza attı.

"Türkiye, İsrail gibi Arap ülkeleri için tehdit!"

BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan, Türkiye'nin İsrail gibi, Araplar için tehdit olduğunu söyledi. Al Nahyan, "Türkiye, İran ve İsrail Arap topraklarına karşı saldırgan tutumları nedeniyle bölge ve Araplar için tehlike arz ediyor." açıklamalarında bulundu.

Medine-i Münevvere Müdafii Fahrettin Paşa'yı hırsızlıkla suçlamıştı!

BAE'li Bakan Zayed, Medine-i Münevvere Müdafii Fahrettin Paşa'yı 1916 yılında hırsızlık yapmakla suçlamış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Iraklı bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımını kendi sayfasında paylamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...