Tgrt Haber
11 Şubat 2016 09:54

Hafta sonuna dikkat!

Hafta sonuna dikkat! Yurdun büyük bir kısmında hafta sonu yağışlı geçecek.

Hafta sonuna dikkat!
hafta sonu,hava durumu,meteoroloji,yağışlı hava,

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
KIYI EGE VE ÇANAKKALE ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların sabah saatlerinde Kıyı Ege ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir’in batı kıyılarında, öğle saatlerinde Antalya’nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
BAZI İLLERDE BEKLENEN EN YÜKSEK SICAKLIK
 
Ankara: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, sabah ilk saatlerde yüksekleri karla karışık yağmurlu 10 İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12 İzmir: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı (Yağışların sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor) 17 Adana: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı sağanak yağışlı 16 Antalya: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı (Yağışların öğle saatlerinde doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor) 16 Samsun: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 18 Trabzon: Parçalı bulutlu 16 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu -7 Diyarbakır: Parçalı bulutlu 13

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...