Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2016 22:54

Hain saldırıda ölü sayısı 42 oldu

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında 42 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Hain saldırıda ölü sayısı 42 oldu
havaalanı, saldırı,

Saldırıda ağır yaralanan 22 yaşındaki Merve Yiğit, tedavi altında tutulduğu Bahçelievler'deki özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
İstanbul Valiliği'nin en son yaptığı açıklamayla 41 olarak bildirilen ölü sayısı, Merve Yiğit'in vefatıyla 42'ye yükselmiş oldu.
 
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada hayatını kaybedenlerden 37'sinin kimlik bilgilerinin tespit edildiği aktarılarak şunlar kaydedildi:
 
"Bunlardan 10'unun yabancı uyruklu, 3'ünün ise çifte vatandaş olduğu anlaşılmıştır. Hayatlarını kaybeden 19 kişi yakınlarına teslim edilmiştir. Hastanede yaralı olarak bulunan 239 kişiden 109'u taburcu edilmiş, 130 kişinin tedavilerine devam edilmektedir. Menfur saldırı ve faillerine yönelik detaylı inceleme çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Bu haince saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...