Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Mart 2018 04:10

Hakan Bayrakçı kimdir? Hakan bayrakçı kim?

Hakan Bayrakçı SONAR kamuoyu araştırma şirketinin başkanıdır. 1960 doğumlu olan Hakan Bayrakçı kimdir, Saint Benoit ve Saint Michel Fransız kolejlerinde orta ve lise öğrenimini gören ve Tarih bölümünden mezun olan Hakan Bayrakçı kimdir? İşte tüm ayrıntılarıyla Hakan Bayrakçı kimdir sorusunun cevabı...

Hakan Bayrakçı kimdir? Hakan bayrakçı kim?
hakan bayrakçı,hakan bayrakçı kim,hakan bayrakçı kimdir,hakan bayrakcı,hakan bayrakcı kim

Hakan Bayrakçı SONAR araştırma şirketini kuran ve danışmanlık şirketi veren özel teşebbüs sahibi girişimcidir. Fransızca ve İngilizce bilen Hakan bayrakçı kimdir? Hakan bayrakçı ile ilgili detaylar haberimizde...

Hakan Bayrakçı kimdir? Hakan bayrakçı kim?

Hakan Bayrakçı, 1960 yılında İstanbul‘da Mesut ve Seniha Bayrakçı çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Baba tarafı Erzurum, anne tarafı İstanbulludur. Sırmahan Başbuğoğlu ve Mehmet Bayrakçı adlarında kardeşleri vardır. Saint Benoit ve Saint Michel Fransız kolejlerinde orta ve lise öğrenimini gördü. İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun oldu.

1988 yılında SONAR araştırma şirketini kurdu. Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit gibi önemli liderlerin profesyonel olarak danışmanlığını yaptı. Bundan başka, 140 Belediye Başkanı, 40 Bakan, 14 Parti Genel Başkanı ve 7 Başbakana’a da profesyonel olarak benzer danışmanlık hizmeti verdi. TRT1‘de, 2003 ve 2006 yılları arasında tarih programı sunan Hakan Bayrakçı, çeşitli televizyon programlarında konuk yorumcu olarak da katıldı.

Hakan Bayrakçı, Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Hakan Bayrakçı’nın Mesut Bleda Bayrakçı isminde bir oğlu vardır. İstanbul’da yaşayan Hakan Bayrakçı muhtelif dernek ve vakıflarda da yöneticilik yapmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...