Tgrt Haber
26 Ağustos 2016 12:27

Hakan Şükür 'Terörist’ diyemedi

17-25 Aralık darbe girişiminden bir gün önce vekillikten istifa eden Hakan Şükür attığı 33 twitin hiçbirinde Fetullah Gülen için ‘terörist’ ifadesini kullanamadı.

Hakan Şükür 'Terörist’ diyemedi
hakan şükür, terörist, gülen,

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tek kelime etmeyen Hakan Şükür uzun süren sessizliğini bozarken yine herkesin tepkisini çekti. Hakkında, "Fethullahçı Terör Örgütü/FETÖ" üyeliği sebebiyle yakalama kararı verilen ve 200 milyon dolarlık mal varlığınael konulunca, panikleyen Hakan Şükür, kaçtığı ABD'den açıklamalar yaptı. 17-25 Aralık darbe girişiminden sadece bir gün önce AK Parti milletvekilliğinden istifa eden Şükür'ün twitter hesabından 33 maddelik paylaşımda bulunması sonrası kendisine vatandaşlardan da sert tepkiler geldi. İşte onlardan bazıları: "Şimdi mi konuşuyorsun? Mallar gitti diye mi endişelendin?", "Darbe gecesi neden sustun, millet tankların önüne yatarken hangi saat dilimindeydin?", "Bu kadar duygusal yazmışsın darbeyi önceden bilmediğine ailenin üzerine yemin edebilir misin?", "Senin devletin ABD karşıtı", "Takiyyenin bu kadarına kadar da pes doğrusu!.."

Hakan Şükür twitter infosunda yer alan "Devlet üstün madalyası sahibi Milli sporcu" ifadesini kaldırmak zorunda kaldı. ABD'ye kaçan, FETÖ yapılanmasının iki kez kalkıştığı darbe girişimlerine sessiz kalan, twitter'dan sürekli örgüt lideri Gülen'e methiyeler düzen Hakan Şükür, vatandaşlardan gelen sert tepkiler üzerine infosunu "İstanbul-Sakarya" diye değiştirdi.

Kaynak:Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...