Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2016 07:19

Helikopter destekli şafak operasyonu

Sultangazi'de terör örgütüne yönelik helikopter destekli operasyon yapıldı.

Helikopter destekli şafak operasyonu
sultangazi, operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sultangazi'de tespit edilen bir adrese yönelik çevik kuvvet, özel harekat, polis helikopteri ve itfaiye desteği ile operasyon gerçekleştirdi.
Çevik kuvvet, zırhlı polis araçları ve TOMA'larla alınan geniş güvenlik önlemleri altında mahalleye gelen polis ekipleri, bir apartmanın 4. katında bulunan ve bir dergiye ait olduğu öğrenilen dairenin demir parmaklıklarını itfaiye merdivenine tırmanarak kesti. İçeri giren polis ekipleri, burada bulunan 2'si kadın 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon sırasında polis helikopteri bölgede uçarak koordinasyon sağladı.
Polis ekipleri operasyon düzenlenen adreste aramalar yaptı.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...