Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Şubat 2018 14:23

Hükümetten CHP ve ABD'ye Afrin harekatı eleştirisi

Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP ve ABD’yi tutumlarından dolayı eleştirdi

Hükümetten CHP ve ABD'ye Afrin harekatı eleştirisi
bekir bozdağ

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ABD'li yetkililerin ziyaretleri ve ABD'nin Afrin harekatına ilişkin, "Bizim herkese söylediğimiz şey şu; bizi anlamaya çalışsınlar. Türkiye'nin kaygılarını anlamaya çalışmaları doğru olanı." dedi.

Bozdağ, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin tutumundan dolayı CHP'yi eleştirerek, "Afrin şehir merkezi bu harekatın kapsamı içerisinde olan yerleşim yerlerinden bir tanesidir. 'Afrin şehir merkezine girmeyin' demek, 'oradaki teröristlere dokunmayın' demektir. 'Orayı PYD, YPG, KCK, PKK teröristlerinden arındırmayın' demektir. Bunu ana muhalefet partisinin dillendirmesi anlaşılır gibi değildir." ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...