Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2017 11:09

Hükümetten Hakan Şükür tepkisi

Başbakan Yardımcısı Kaynak, Galatasaray'ın Hakan Şükür'ü ihraç etmemesine ilişkin, "Galatasaray'ın tartışılacak bir karara imza atması asla kabullenilemez." dedi.

Hükümetten Hakan Şükür tepkisi
Hakan şükür,Galatasaray,FETÖ

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, CNNTürk'te katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Galatasaray'ın, Hakan Şükür'ü ihraç etmemesine ilişkin soru üzerine Kaynak, şu yanıtı verdi:

"Galatasaray'ın tartışılacak bir karara imza atması asla kabullenilemez. Orada üyelikten ihraç edilmesine karar verilenler var. Onların FETÖ ile olan bağlantısı Hakan Şükür kadar asla değil. Hakan Şükür, o camianın, o hareketin sembol isimlerinden biri olmuştur. Eğer Hakan Şükür'ün ihracını uygun görmemişlerse diğerlerine yazık etmişler. Galatasaray, milletimizin her kesimini, her siyasi rengi derinden yaralayan ve hala travmasını atlatmaya çalıştığımız 15 Temmuz'dan sonra bu isimlere sahip çıkıyorsa Galatasaray'a yazık ederler, asırlık kulübümüze yazık ederler."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...