Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Temmuz 2015 13:06

İhlas Vakfı yardımları Somali’ye ulaştırdı

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan İhlas Vakfı, Afrika’nın en fakir ülkelerinden biri olan Somali’de yokluk ve sefalet içinde hayatlarını sürdürmeye çalışan Somalililere umut olmaya devam ediyor.dı.

İhlas Vakfı yardımları Somali’ye ulaştırdı
ihlas vakfı, hayırseverler, yardım, somali,

İç savaşın ve kuraklığın en çok zarar verdiği Afrika ülkelerinden biri olan Somali’ye her yıl düzenli olarak hayırseverlerin yaptığı yardımları ulaştıran İhlas Vakfı bu yılda yardımları ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu.
Üniversite öğrenimini İstanbul’da yapan ve İhlas Vakfı’nın Çamlıca Yurdu’nda kalan Somalili öğrenci Haşim Abdulhadi Abdi ve Somali’de faaliyetlerini sürdüren İhlas Walfere Foundation tarafından koordine edilen yardımlar tespit edilen ailelere muntazam şekilde verildi.
Ramazan-ı Şerif münasebeti ile dağıtılan yardımların koordinasyonunda önemli bir görev üstlenen Haşim Abdulhadi Abdi Türkiye’ deki hayırseverlerin yardımlarını binlerce Somaliliye ulaştırdıklarını ifade etti. Somali’deki Müslüman kardeşlerini unutmayarak her yıl yardım ve bağışlarını gönderen Türk hayırseverlere teşekkürlerini ileten Abdi, her daim Türkiye’ye ve Türklere dua ettiklerini belirtti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...