Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2017 12:47

İki il beyaza büründü

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre; yağışlı hava bugün de etkisini gösterecek. Meteoroloji, öğleden sonra birçok ilde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Kütahya ve Bolu'da kar yağdı.

İki il beyaza büründü
meteoroloji,kar yağışı,

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Kütahya’nın bir çok ilçesinde özellikle yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Kar sürpriziyle uyanan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Nisan ayının büyük bir kısmını mevsim normallerinin altında bir sıcaklıkla geçiren Kütahya ve ilçelerinde hava sıcaklıklarının dahada düşmesiyle sabah saatlerinden itibaren kar yağışı başladı.
Kar yağışının bereket olduğunu söyleyen vatandaşlar, "Bundan iyisi mi oldu bereket bereket. Yazı beklerken kış geri geldi. Karın yağmasından memnuniyet duyduk. Kar berekettir, bereket yağıyor. Meyveler ekinler suyunu alır" şeklinde konuştu.

BOLU'DA KAR YAĞIŞI
 Bolu’nun Gerede ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ilçeyi etkisi altına aldı. Bolu’da, dün gece başlayan yağmur sabah saatlerinde Gerede ilçesinde kar yağışına dönüştü. Nisan ayının son günlerinde yağan ve ilçeyi etkisi altına alan kar yağışı sabah işlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlarda şaşkınlık oluşturdu. Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgiye göre, hafta sonu hava sıcaklıklarının eksilere düşeceği ve Pazar günü Bolu şehir merkezinde karla karışık yağmur beklendiği öğrenildi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...