Tgrt Haber
07 Şubat 2016 15:02

İki ilde yarın okullar tatil

Bayburt'taki okullarda eğitim, yarıyıl tatilinin ardından, kar yağışı nedeniyle bir gün gecikmeli başlayacak.Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, yaptığı yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki okullarda yarın eğitim yapılmayacağını belirtti.Öte yandan Çağlayan, tüm kurumlardaki engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağını kaydetti.

İki ilde yarın okullar tatil
kar tatili,bayburt,eğitim,

Kars'ta olumsuz hava koşulları dolayısıyla eğitime 1 gün ara verildi.  Kars Valiliği’nden yapılan açıklamada, kentte etkili olan kar yağışı ve tipi dolayısıyla 8 Şubat Pazartesi günü okulların tatil edildiği belirtildi.Öte yandan, kentte kamu, kurum ve kuruluşlardaki engelli, hamile, emzikli kadın ve kronik rahatsızlığı bulunan personel de yarın idari izinli sayılacak. Arpaçay, Akyaka, Kağızman Digor, Selim, Sarıkamış ve Susuz ilçelerinde de eğitime yarın ara verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...