Tgrt Haber
02 Ekim 2022 18:02 - Güncelleme : 02 Ekim 2022 18:09

İkna çalışmaları sonuç verdi: Teslim olan terörist sayısı 95'e yükseldi

İçişleri Bakanlığı ve güvenlik güçlerince yapılan ikna çalışmaları sonucu 1 PKK terör örgütü mensubu daha teslim oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 1 Ocak'tan bu yana teslim olan örgüt mensubu sayısının 95'e yükseldiği belirtildi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
İkna çalışmaları sonuç verdi: Teslim olan terörist sayısı 95'e yükseldi
terörist,teslim

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütleriyle yurt içinde ve yurt dışında amansız mücadelesi devam ediyor. Bu kampsamda yapılan ikna çalışmaları sonucu birçok terörist de teslim oluyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları sonucunda PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi. Ayrıca sürdürülen ikna çalışmaları sonucu 1 Ocak'tan bu yana teslim olan terör örgütü mensubu sayısının 95'e yükseldiği bildirildi.

https://twitter.com/TC_icisleri/status/1576585569735696390

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensubunun 2010 yılında terör örgütüne katıldığı, Kuzey Irak'ta faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısı 95'e yükseldi."

İkna çalışmaları sonuç verdi: Teslim olan terörist sayısı 95'e yükseldi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...