Tgrt Haber
06 May 2016 19:42

İlham kaynağı Erdoğan'ın gözyaşları oldu

Eskişehir'de bir ortaokul öğrencisi, Erdoğan'ın annesi için döktüğü gözyaşlarından etkilenerek yazdığı kompozisyonla yarışmada birinci oldu.

İlham kaynağı Erdoğan'ın gözyaşları oldu
erdoğan, kompozisyon, çocuk,

Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde Türkan Rüya Yavuz isimli öğrenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gözyaşlarından etkilenerek kaleme aldığı "anne sevgisi" konulu kompozisyonuyla okulunda düzenlenen yarışmada birinciliği elde etti.

"O VİDEODAN ÇOK ETKİLENDİM"

Mihalgazi Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi olan Türkan Rüya Yavuz, "Anneler Günü" etkinlikleri çerçevesinde okulda düzenlenen kompozisyon yarışması için yaptığı araştırmada, internette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesinin cenazesindeki videosunu gördüğünü ve bundan çok etkilendiğini söyledi.

Ülkeyi yöneten bir liderin gözyaşı dökmesinden çok etkilendiğini vurgulayan Yavuz, Erdoğan'ın, annesine sevgisi ve bağlılığını görünce çok duygulandığını dile getirdi.

"AĞLAMAYACAKSA BENİM ANNEME 'ANNE' DİYEBİLİR"

Yavuz, "Kompozisyonumun sonunda Cumhurbaşkanımızdan bahsettim. Yazımda, anne sevgisinin önemini anladığımı, hiçbir şeyin o sevginin yerini tutmayacağını bildiğim halde isterse Sayın Cumhurbaşkanımızın benim anneme 'anne' diyebileceğini yazdım. Buradan yine sesleniyorum kendisine, Cumhurbaşkanımız ağlamayacaksa benim anneme 'anne' diyebilir. Yeter ki o üzülmesin." ifadelerini kullandı.

"ŞEHİT ANNELERİ ÜZÜLMESİN ÇÜNKÜ..."

İzlediği videolarda şehit annelerinin gözyaşlarını da gördüğünü bildiren Yavuz, "Evlatları şehit olan annelerimiz üzülmesin. Onların artık bizim gibi milyonlarca evladı var." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...