Tgrt Haber
15 Ekim 2018 17:53

İnceleme heyeti Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda!

Türk ve Suudi ekip Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili ortak inceleme için Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda!

İnceleme heyeti Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda!
suudi

2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girişinin ardından kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili sis perdesi henüz aralanmış değil.

Türk ve Suudi ortak inceleme heyeti Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ulaştı. Heyetin inceleme yapması bekleniyor. 

SUUDİ HEYETİ İLE 2 SAATLİK TOPLANTI

Öte yandan olayla ilgili Türkiye ve Suudi Arabistanlı yetkililerden oluşturulan ortak çalışma grubu, ilk toplantısını yaptı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü. 

Yaklaşık 15 kişiden oluşan Suudi heyeti, toplantının sonunda 10 ayrı araçla Emniyet'ten ayrılarak konsolosluk binasına gitti.

ERDOĞAN VE SUUDİ KRAL SELMAN TELEFONDA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz dün bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş, olayın soruşturulması çerçevesinde ortak çalışma grubu oluşturulmasının önemini vurgulamışlardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...