Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2022 23:28 - Güncelleme : 20 May 2022 23:48

Son dakika! Kuzey Irak'tan acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyi Metina Bölgesi'nde EYP'ye basarak yaralanan bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Kuzey Irak'tan acı haber: Bir askerimiz şehit oldu
Asker,Şehit,MSB,Irak

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde İstihkam Uzman Çavuş Tunahan Erbaşı'nın, EYP'ye basarak yaralandığı ve hastaneye sevk edildiği, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

"BİZLERİ DERİN BİR ACI VE ÜZÜNTÜYE BOĞAN"

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1527743948701188096

KALP KRİZİ GEÇİREREN ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Öte yandan bir yıl önce TSK bünyesine katılan Sözleşmeli Er Atalay Özgüvener, ilk görev yeri olan Suriye'nin İdlib kentinde kalp krizi geçirdi. 21 yaşındaki Özgüvener kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...