Tgrt Haber
24 Eylül 2018 21:36

İş kazası geçirdi hayatı karardı

2010 yılında geçirdiği iş kazası sonrasında mağdur olan Gönül Kaya Arık, ''Adalet yerini bulsun, hakkımı istiyorum'' dedi.

İş kazası geçirdi hayatı karardı
gönül kaya,,iş kazası

Gönül Kaya Arık, 2010 yılında çalıştığı unlu mamuller fabrikasında iş kazası geçirdi. Geçirdiği iş kazası sonucunda omuriliği zedelenen ve günlük yaşamındaki ihtiyaçlarını karşılarken zorlanan Arık, açtığı davadan herhangi bir sonuç alamadı. Birçok kez davayı kazandığını fakat karşısında bir muhatap olmadığı için işlem yapılamadığını belirten Arık, ''2010 yılında dokuzuncu ayın 16'sında iş kazası geçirdim. Yufka fabrikasında çalışıyordum. Yufkalar elimde düştüm. Omuriliğimin, belimin üstüne düştüm. Bir saate yakın olduğum yerde kaldım. Hiç ilgilenmediler. Sonra eşimi aradım. Ambulans geldi beni aldı. Götürürken patron geldi, 'Onkoloji Hastanesine götürelim' dedi. Ben de eşimi aradığımı söyledim. Ondan sonra ne ilgilendi, ne sorumlular geldi, aradı, ilgilenmediler. Bir geçmiş olsun dahi demediler'' ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...