Tgrt Haber
30 May 2015 19:00

İstanbul'da miting trafiği

İstanbul Yenikapı'da İstanbul'un Fethi'nin 562. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle birçok yerde trafik sıkışıklığı yaşanırken, bazı feribot ve deniz otobüsleri seferlerinin saatleri de revize edildi.

İstanbul'da miting trafiği
trafik, istanbul,

Yenikapı'da Fetih Şöleni, saat 15:00'de Kazlıçeşme'de HDP mitingi nedeniyle İstanbul trafiği kelimenin tam anlamı ile felç oldu. Saat 18:40 itibariyle kentin büyük bölümünde trafik adım adım ilerliyor. İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla saat 17.00'da gerçekleştirilecek olan İstanbul'un Fethi Şöleni nedeniyle İstanbul trafiği felç oldu. İstanbul Deniz Otobüsü (İDO)'dan iptal olan seferlerle ilgili açıklama yapıldı. İDO'nun resmi internet sitesinde, 'Değerli Yolcumuz' başlığıyla yayınlanan açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 30 MAYIS 2015 Cumartesi günü Yenikapı miting alanında gerçekleştirileceği İstanbul’un fethinin 562. yılı organizasyonu kapsamında İstanbul Vali Yardımcısı Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı kararlarına istinaden; seferlerimizde düzenlemeler yapılmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...