Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Mart 2017 12:57

İstanbul’da 55 milyon liralık dev operasyon

İstanbul’da son 5 yılın en büyük uyuşturucu operasyonu yapıldı. Ekipler, piyasa değeri 15 milyon doları bulan uyuşturucu madde ele geçirdi.

İstanbul’da 55 milyon liralık dev operasyon
uyuşturucu,operasyon,uyuşturucu operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri, İstanbul’da son 5 yılın en büyük uyuşturucu operasyonuna imza attı. T.G ve A.G isimli şahısların, Uzakdoğu ve Avrupa ülkelerine uyuşturucu göndereceklerini belirleyen ekipler, Fatih ve Başakşehir ilçelerinde eş zamanlı iki ayrı noktaya operasyonlar yaptı.

Yapılan operasyonda piyasa değeri 15 milyon doları bulan 23 kilo 200 gram Metamfetamin maddesi, 5 kilo toz madde, 50 kilo sıvı halde kimyasal madde ile uyuşturucu imalatında kullanılan malzemeler ele geçirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan T.G ve A.G isimli şahıslar ise sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada T.G ve A.G isimli uyuşturucu tacirlerinin, İran uyruklu yabancı uyuşturucu tacirlerinin Türkiye’deki ortakları oldukları, ortak şekilde uyuşturucu metemfetamin maddesi ticareti yaptıkları, bu maddeleri İstanbul’da bir süre depolayıp daha sonra hava ve deniz yolu ile Uzakdoğu ve Avrupa ülkelerine göndermeye çalıştıkları öğrenildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...