Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Şubat 2017 16:36

İstanbul'da operasyon

Beyoğlu ve Şişli'de 17 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyona özel harekat polisi ile polis helikopteri de destek verdi. Hareketli anlara neden olan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da operasyon
istanbul, beyoğlu, şişli, operasyon, uyuşturucu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli'de saat 14.00 sıralarında 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve polis helikopteri havadan destek verdi. "Eros" adlı narkotik köpek ile yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İstiklal Mahallesi'nde bir evde yapılan aramada ise torbalanmış şekilde uyuşturucu madde bulundu. Polisin operasyonu ile çok sayıda kişi de gözaltına alındı. Yaklaşık 2 saat süren operasyonda evlerdeki aramalarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve gözaltına alınan kişiler polis merkezine götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...