Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2022 05:49 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 06:09

İstanbul'da polis memuruna pitbulllu saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul’da polis memurunun, tartışma sırasında pitbull cinsi köpeklerle kendisine saldıran gruba ateş açması sonucu vurulan şüpheli hayatını kaybetti. Polis memuru K.A. ile olaya karışan C.K. ve B.A.P. gözaltına alındı. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
istanbul,fatih,polis,pitbull,köpek

İstanbul Fatih’te akşam saatlerinde meydana gelen olayda görev mahalline gitmek üzere olan sivil kıyafetli yürüyen polis memuru K.A ile pitbull cinsi iki köpeği gezdiren P.G, C.K. ve B.A.P. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve köpeklerle birlikte saldırılması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan K.A. saldırıyı bertaraf etmek amacıyla beylik tabancasıyla ateş açtı.Vurulan P.G. kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

POLİS MEMURU İLE YAKINLARI ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Polis memuru K.A ile olaya karışan C.K. ve B.A.P. gözaltına alındı. Pitbull cinsi köpekler muhafaza altına alınırken, konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldı. P.G’nin hayatını kaybettiği hastanede çevik kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. P.G’nin yakınları ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Polis ekiplerinin hastane ve çevresindeki bekleyişi sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...