Tgrt Haber
12 Haziran 2017 12:18

İstanbul'da rezidanslara uyuşturucu operasyonu düzenlendi

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bakırköy'de 3 lüks rezidans dairesinin de arasında bulunduğu adreslere düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla yakalanan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

İstanbul'da rezidanslara uyuşturucu operasyonu düzenlendi
istanbul, operasyon,

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanması amacıyla Esenyurt, Beylikdüzü ve  Bakırköy'de aralarında 3 lüks rezidans dairesinin de yer aldığı bazı adreslere  operasyon düzenledi.    Özel Harekat Şube Müdürlüğü polislerinin de katıldığı operasyonda,  uyuşturucu madde sattıkları öne sürülen B.P. (30), E.K. (31), A.C. (24), Ş.C.A.  (34) ve V.P. (31) yakalandı.

Şüphelilerin adreslerinde, 2 kilo 840 gram "marijuana" ve "skunk", 818  gram esrar, 91 gram kokain, 4 kök Hint keneviri, 65 bin uyuşturucu hap,  uyuşturucu madde saklamakta kullanılan yangın tüpleri ile içki ve gazlı içecek  kutuları, uyuşturucu madde öğütücüsü, hassas terazi, ruhsatsız 5 tabanca, 25  mermi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 11 bin 300 lira  ile bin 450 dolar ele geçirildi.  Zanlıların, uyuşturucu maddeleri, gazlı içecek ve içki kutuları ile  yangın söndürme tüplerine saklayarak sattıkları belirlendi. Emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden  A.C. ve Ş.C.A. tutuklandı, 3'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...