Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2018 17:28

İstanbul'da su kesintisi

Güngören, Esenler, Bakırköy, Bahçelievler ile Bağcılar ilçesindeki bazı bölgelerde 16-17 Nisan'da 20 saat süreyle su kesintisi yapılacak.

İstanbul'da su kesintisi
istanbul,,su kesintisi,

 İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, Bahçelievler Ana İsale Hattı ve Terfi Merkezindeki yenileme çalışmaları nedeniyle, 16 Nisan Pazartesi saat 10.00 ile 17 Nisan Salı saat 06.00 arasında Güngören'de Güneştepe, Güven, Haznedar, Mareşal Çakmak ve Merkez mahallelerinin tamamı ile Akıncılar, Gençosman, ve Sanayi mahallelerinin bir kısmına, Esenler'de Fatih ve Tuna mahallelerine, Bakırköy'de Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy 7-8-9-10. Kısım, Osmaniye ve Zuhuratbaba mahallelerine su verilemeyecek.

Bahçelievler'de Cumhuriyet, Hürriyet, Bahçelievler, Fevzi Çakmak, Kocasinan, Merkez, Çobançeşme, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Yenibosna Merkez ve Zafer mahalleleri ile Bağcılar'da Çınar, Barbaros, Güneşli, Fevzi Çakmak, İnönü, Kemalpaşa, Sancaktepe, Yenigün ve Yıldıztepe mahalleleri de aynı saatler arasında su alamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...