Tgrt Haber
26 Kasım 2015 14:39

İstanbullular yağmura hazırlıksız yakalandı

İstanbul’da bir süredir güneşli seyreden hava, bugünden itibaren yerini yağmura bıraktı. Taksim'de yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlardan kimi bina altlarına sığınırken, kimileri ise gazeteyle yağmurdan korunmaya çalıştı.

İstanbullular yağmura hazırlıksız yakalandı
İstanbul, yağmur

İstanbul'da dün akşam başlayan yağmur, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Aralıklarla yağan yağmur, trafiğin akışını ve vatandaşları olumsuz etkiledi. Aralıklarla yağan yağmura vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Taksim'de vatandaşlardan bazıları bina altlarına sığınırken, kimi vatandaşların da gazeteyle yağmurdan korunmaya çalıştığı görüldü.
Gazeteyle korunmaya çalışan Ali Fidan isimli bir vatandaş, “Güneşli hava bitti, artık kış geldi” derken, bir başka vatandaş ise, “Artık kışın zamanı geldi. Nasıl sıcak lazımsa insanoğluna, kış da, yağmur da lazım” diye konuştu.
Aralıklarla yağan yağmur etkisini sürdürüyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...