Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Eylül 2018 12:48

İstanbul'un bu bölgelerine 30 saat su verilmeyecek

İSKİ, Kuzey Marmara ve Yeni Havalimanı Otoyol İnşaat Yapım İşi kapsamında yapılan çalışmalarda nedeniyle İstanbul'da bazı ilçelere Salı ve Perşembe günleri arasında 30 saat süreyle su kesintisi yapılacağını bildirdi. .

İstanbul'un bu bölgelerine 30 saat su verilmeyecek
su kesintisi,haberler,istanbul,istanbul&tt2;da sular ne zaman gelecek,istanbul su kesintisi

İSKİ'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "Kuzey Marmara ve Yeni Havalimanı Otoyol İnşaatı Yapım İşi" kapsamında Terkos-İkitelli Ana İsale Hattı'nda deplase (bağlantı) çalışmaları yapılacağından; 25 Eylül 2018 Salı günü 21.00 ile 27 Eylül Perşembe günü 03.00 saatleri arasında 30 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.

SU ALAMAYACAK BÖLGELER ŞÖYLE:
Esenyurt İlçesi: Ardıçlı, Fatih, Güzelyurt, İncirtepe, İnönü, Mehterçeşme, Merkez, Namık Kemal, Örnek, Pınar, Saadetdere, Talatpaşa, Yenikent, Esenkent ve Sanayi Mahalleleri. 
Avcılar İlçesi: Firuzköy, Yeşilkent, Cihangir, Merkez ve Tahtakale Mahalleleri.​
Başakşehir İlçesi: Şahintepe, Güvercintepe, Bizimevler, Ispartakule, Bahçeşehir 2. Kısım, Bahçeşehir 1. Kısım, İkitelli OSB, Başak, Ziya Gökalp, Başakşehir, Kayabaşı, Altınşehir, Şamlar, Güvercintepe ve Kayaşehir Mahalleleri. ​
Arnavutköy İlçesi: Tamamı.
Çatalca İlçesi: Nakkaş ve Bahşayiş Mahalleleri. ​
Büyükçekmece İlçesi: Karaağaç Mahallesi. ​
Küçükçekmece İlçesi: Yarımburgaz, Mehmet Akif, Atatürk, Atakent, Halkalı, İnönü, Tevfikbey, İstasyon, Söğütlüçeşme, Kanarya, Beşyol, Cennet, Cumhuriyet, Fevzi Çakmak, Gültepe, Kartaltepe, Kemalpaşa, Sultan Murat, Yenimahalle ve Yeşilova Mahalleleri. ​
Sultangazi İlçesi: Cebeci, Eski Habipler, Malkoçoğlu, Yayla, İsmet Paşa ve Habipler Mahalleleri.​
Eyüpsultan İlçesi: Pirinççi, İhsaniye, Odayeri, Işıklar, Akpınar ve Ağaçlı Mahalleleri.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...