Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Temmuz 2016 22:47

İşte Marmaris'teki hainleri ihbar eden isim

Erdoğan'ın bulunduğu otele suikast için Marmaris'e gelen hainlerden 4'ü Ersin Karakaş isimli bir vatandaşın ihbarıyla yakalandı.

İşte Marmaris'teki hainleri ihbar eden isim
marmaris, hainler,

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişiminde bulunmak üzere Marmaris'e gelen ve çıkan çatışma sonrası ormanlık alana firar eden FETÖ'cü hainlerin 7'si yakalanırken, ihbarı Ecza Deposu çalışanı Muğlalı Ersin Karakaş'ın yaptığı öğrenildi.

Ersin Karakaş, “Marmaris'ten Muğla'ya ecza deposuna ilaç almaya gidiyordum. Çetibeli Jandarma ekibini geçtikten sonra önümde bir kamyonet vardı. Kamyonetin önüne iki tane askeri kamuflajlı insan atladı. Bu da benim dikkatimi çekti. 156'yı aradım çekmedi. Sonra 112 Acil Çağrı Merkezinden beni aradılar. Kendilerine iki kamuflajı asker giyimli kişiyi gördüğümü söyledim. Hemen gerekli ekiplerin göndereceklerini söylediler. Kamyona binmediler. Zannedersem o da telefonla ihbar etme teşebbüsünde bulundu. İki kişiden birisinin sırtında sırt çantası vardı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...