Tgrt Haber
11 Ağustos 2018 00:08

Jandarma FETÖ’cüleri kaçmaya çalışırken yakaladı

Edirne’nin Keşan ilçesi Beğendik beldesi yakınlarında Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yurt dışına kaçmak isteyen FETÖ/PDY üyesi şahıslar yakalandı

Jandarma FETÖ’cüleri kaçmaya çalışırken yakaladı
Edirne,,jandarma

Alınan duyum üzerine jandarma ekipleri tarafından yapılan yol emniyet ve kontrol devriyesinde 34 AU  ve 34 RL  plakalı araçlar durduruldu. 34 AU  plakalı araçta yapılan kontrolde araç sürücüsünün F.K. (36) ve araçta bulunan A.G.G. (30) isimli şahısların olduğu ve aracın öncülük yaptığı tespit edildi. 34 RL  plakalı araçta  ise yapılan kontrolde araç sürücüsü Konya 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Terör Örgütü Kurmak veya Yönetmek suçundan aranma kararı bulunan M.P. (30), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı emrinde Dnz.Is.Kd.Bçvs. iken 677 sayılı KHK ile kamu hizmetlerinden men edilen, İstanbul 11. Sulh Ceza Hakimliği tarafından Silahlı Terör Örgüne Üye Olmak suçundan aranma kararı bulunan B.G. (37), arama kaydı bulunmayan E.G. (36) ve M.G. (35) isimli şahıslar yakalandı. Şüphelilerin üstünde, eşyalarında ve araçlarda yapılan aramada bin 860 avro, 66 TL para ile 1 adet cep telefonu ve sim kart ele geçirildi.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla başlatılan soruşturmada, F.K.,  A.G.G., E.G. ve M.G. yardım ve yataklık etmek suçundan,  M.P. ve B.G. isimli şahıslar ise Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...