Tgrt Haber
06 Ekim 2017 10:22

Kamyonetten atılarak öldürülen Suriyelinin son görüntüleri

Adana’da bir kişiyi bıçakladıktan sonra kamyonetten atılarak vahşice öldürülen Suriyelinin son görüntüleri ortaya çıktı.

Kamyonetten atılarak öldürülen Suriyelinin son görüntüleri
adana,suriyeli,bıçaklandı

Edinilen bilgiye göre, 4 Ekim günü Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi’nde Hasan El Ali (30) bıçakla yaralanmış, onu yaralayan Meşir Elavvad (29) ise Yusuf El Halife (30) tarafından kamyonetten atılarak öldürülmüştü.

Bu olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, Ali’yi bıçaklayan Elavvad’ın elindeki bıçağı bir kişinin aldığı hemen yanlarında da çocukların olduğu görülüyor. Ayrıca Elvaad olaydan sonra kaçmayıp orada beklemeye devam ediyor. Bu sırada Yusuf El Halife olay yerine koşarak gelip daha sonra koşarak olay yerinden uzaklaşıyor. Bir şahıs Elavvad’ı olay yerinden uzaklaştırmaya çalışıyor ancak olay yerinden almıyor. Aynı şahıs bir taraftan da telefon ile olayı sağlık ve polis ekiplerine haber veriyor. Daha sonra yaralı şahsı kamyonete götürüyor. Yaralı şahsın kadın akrabaları da olay yerine gelerek fenalık geçiriyor. Bir süre sonra da yaralı kamyonete bindirilerek hastaneye götürülmek üzere yola çıkıyor. Elavvad ise olay yerinde hala gezinmeye devam ediyor.

Polis, Yusuf El Halife ve Hakan Sönmez isimli iki kişiyi gözaltına almış, zanlılardan Halife "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanmış, Sönmez ise yardım ve yataklıktan adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...