Tgrt Haber
30 May 2015 15:15

Kandilli'den 5.6'lık hata

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde 14:33'te 5.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem bilgisinin, teknik bir arıza sonucunda iletildiğini, bölgede herhangi bir depremin meydana gelmediğini bildirdi.

Kandilli'den 5.6'lık hata
Şanlıurfa, Deprem, Şanlıurfa,Viranşehir,

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde 14:33'te 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bilgisini geçti.  Rasatha haberin yayınlanmasının ardından yaptığı açıklamada ise bölgede her hangi bir deprem  meydana gelmediğini, bilginin teknik bir arıza sonucunda iletildiğini açıkladı.
VİRANŞEHİR'DE ŞOK
Deprem haberinin hızla yayılmasının ardından ilçede yaşayanların telefonları susmadı. İlçe dışından arayanlar depremle ilgli bilgi almak istedi. Arayanlara depremi hissetmediklerini anlatan ilçe sakinleri büyük şaşkılık yaşadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...