Tgrt Haber
28 May 2015 13:39

Karadeniz iki renk oldu

Zonguldak'ta etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağışın beraberinde getirdiği çamur nedeniyle Karadeniz, iki renk oldu.

Karadeniz iki renk oldu
Zonguldak

Zonguldak’ta gece saatlerinden itibaren etkisini sürdüren sağanak yağış sebebiyle kentin bazı bölgelerinde ulaşımda aksamalar meydana geldi. Kozlu-Zonguldak yolu arasında bir mazgalın tıkanması sebebiyle yolda su birikintisi oluştu. Oluşan birikinti sebebiyle yol bir süre trafiğe kapanırken, belediye ekiplerinin mazgalları temizlemesiyle karayolu tekrar ulaşıma açıldı.
KARADENİZ İKİ RENK OLDU
Zonguldak’ın Kozlu ilçesindeki Ilıksu Plajı’nda ise deniz çamur rengini aldı. Kentte etkili olan yağış sebebiyle akış şiddeti artan dereler, beraberinde getirdiği çamuru Karadeniz’e bıraktı. Bu da deniz yüzeyinde çamurlu bir görüntü oluşmasına sebep oldu.
Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kentte son 24 saatte metrekareye düşen yağış miktarının 41,9 kilogram olduğunu kaydetti.
Öte yandan, Zonguldak merkeze bağlı Yeşilmahalle Adile Naşit Sokak’ta yağmurdan dolayı oluşan su birikintisi nedeniyle vatandaşlar evlerine gitmekte güçlük çekti. Yolda oluşan su birikintisi sebebiyle öğrencilerin okula gitmekte güçlük çektiğini ifade eden mahalle sakini Hasan Sav, “İnşallah belediyemiz bu soruna en kısa zamanda çözüm bulacaktır. Her şiddetli yağmurda burası böyle tıkanıyor. Belediyeden arkadaşlar geldi, tıkanan yere müdahale edecekler. Ben buradan geçemedim evime gitmek için ileriden dolaşacağım. Az önce kedi bile geçemedi buradan, başka yerden gitti” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...