Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Şubat 2016 17:34

Kılıçdaroğlu nikah şahitliği yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin'in oğlu Ulaş Tekin ile Gizem Sarı'nın nikahında şahitlik yaptı.

Kılıçdaroğlu nikah şahitliği yaptı
kılıçdaroğlu, şahit,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin'in oğlu Ulaş Tekin ile Gizem Sarı'nın nikahında şahitlik yaptı

Kadıköy Evlendirme Dairesindeki nikah töreninde Kılıçdaroğlu dışında CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Altan Öymen de şahitlik yaptı.

Nikahın ardından evlilik cüzdanını Gizem Sarı'ya veren Kılıçdaroğlu, "Bu güzel günde genç arkadaşlarımızla beraber olmak bizim için gerçekten mutluluk verici. Onlara ömür boyu mutluluklar diliyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Tekin ve ailesi şahitlerle nikahın sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nikaha CHP milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Veli Ağbaba, Seyit Torun, Mahmut Tanal, Dursun Çiçek, Muharrem İnce'nin yanı sıra iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...