Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2015 17:48

Kılıçdaroğlu o eleştirlere cevap vermedi

Kılıçdaroğlu, Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın yaptığı eleştirilere cevap veremedi.

Kılıçdaroğlu o eleştirlere cevap vermedi
kılıçdaroğlu, eleştiriler,

PM kararı olmadan kurultay tarihinin açıklanmasına eleştiri getiren Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın Kılıçdaroğlu'ndan görevini bırakması ve partiye "ağabeylik" yapması gerektiğini söylediği belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun ise bu eleştirilere bir yanıt vermediği ifade edildi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde yapılan PM, 5 saat sürdü.

Gündemindeki konuları görüşen PM'de, daha önce parti yöneticileri tarafından belirlenen olağan kurultay tarihi de netleştirildi.

CHP'DE KURULTAY TARİHİ

Buna göre CHP'nin 35. Olağan Kurultayı 16-17 Ocak'ta Ankara Arena spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Bu arada seçim sonuçları ve güncel gelişmelerin de ele alındığı PM'de, bazı üyeler söz aldı. Üyelerin 1 Kasım seçimine ilişkin bölgelerine ait bilgileri aktardığı vurgulandı.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT ELEŞTİRİLER

Murat Özçelik'in istifası nedeniyle yedek kontenjandan PM'ye giren Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın ise Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na bazı eleştirilerde bulunduğu öğrenildi.

PM kararı olmadan kurultay tarihinin açıklanmasına eleştiri getiren Özcan'ın, Kılıçdaroğlu'ndan görevini bırakması ve partiye "ağabeylik" yapması gerektiğini söylediği belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun ise bu eleştirilere bir yanıt vermediği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...